DD-vloeren is onderdeel van Parketcentrale.nl

► Douwes Dekker Enthousiast

► Douwes Dekker Enthousiast

Douwes Dekker Enthousiast laminaat

Een geweldige tijdloze industriële look met de royale betontegels waar je met recht enthousiast van wordt.  Waar een echte betonvloer of gietvloer nog wel eens koud kan aanvoelen, voelt de beton laminaat tegel een stuk prettiger aan, mede dank zij de ondervloer die al dan niet een hoge mate van isolatie biedt. Gebruikt u een -10 dB ondervloer dan kunt u de beton tegel ook prima in een flat of appartement plaatsen. De tegels zijn zeer geschikt voor wie van een minimalistische inrichting houdt. 

Zeer geschikt voor renovatiedoeleinden, daar de vloer makkelijk over vrijwel iedere ondergrond te plaatsen is. Gebruik hierbij wel de juiste ondervloer.

Specificaties Enthousiast laminaat.

  • Gebruikersklasse: 32.
  • V-groef: Rondom. Steenstructuur: voelbaar. Klikverbinding: ja.
  • Garantie: 25 jaar. Geschikt voor vloerverwarming: Ja.
  • Afmeting: 853 x 400 x 8 mm.
  • Pakinhoud: 1,706 m².
  • Te zien in onze showroom.

Douwes Dekker Anijs Enthousiast 04955

Douwes Dekker Anijs Enthousiast 04955

Minimalistisch en industrieel beton look tegel.  Prachtige royale tegels met v-groef rondom. Een tijdloze look..

Per m2

€ 25,95 Excl. BTW: € 21,45

Douwes Dekker Vanille Enthousiast 04956

Douwes Dekker Vanille Enthousiast 04956

Minimalistisch en industrieel beton look tegel.  Prachtige royale tegels met v-groef rondom. Een tijdloze look..

Per m2

€ 25,95 Excl. BTW: € 21,45

1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Algemene informatie Douwes Dekker vloeren:Info bestelprocedure:

DD-vloeren.nl is een special site en onderdeel van parketcentrale.nl. Voor de bestelprocedure wordt u vanzelf omgeleid naar onze bestelsite. Op parketcentrale.nl vindt u ook alle mogelijke plinten en ondervloeren.

Meer over het concept Douwes Dekker vloeren:

Het vloerenconcept: De gehele collectie is afkomstig van gerenommeerde Europese fabrikanten en zijn van hoogstaande kwaliteit. Uit deze collecties van de verschillende fabrikanten zijn door Nederlandse stylisten kleuren en patronen gekozen die meest aansluiten op de Nederlandse interieur trends. Daar deze trends onderhevig zijn aan wisselingen, wordt de collectie ook aangepast indien dat nodig is.

Wilt u zien hoe een bepaalde vloer uit de collectie aansluit op uw eigen smaak, maak dan gebruik van de roomdesigner. Via de roomdesigner kunt u iedere vloer in een groot perspectief zien, u kunt zelf een foto uploaden van uw eigen kamer om een zeer realistisch beeld te verkrijgen.

De Douwes Dekker vloeren:

De collectie is op te delen in een drietal type vloeren.

  • Laminaatvloeren.
  • PVC klik vloeren.
  • PVC verlijmde vloeren.

Laminaatvloeren:

behoeven doorgaans weinig uitleg meer. Laminaat is al meer dan 30 jaar een veel gekozen vloer. Laminaat is uitermate slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Uiteraard zijn alle vloeren voorzien van een kliksysteem wat het leggen van de vloer zeer eenvoudig en foutloos maakt.

Bij laminaat is er altijd een ondervloer nodig. Zijn er geen speciale eisen dan kan dit een basisondervloer zijn. Voor flats en appartementen zijn er geluiddempende ondervloeren die een reductie op het loopgeluid geven van -10 Db. Zijn er geen onderburen en wilt u een massieve klank, dan zijn er akoestisch dempende ondervloeren.

De laminaatvloer behoort altijd minimaal 8 millimeter vrij te liggen van muren en kozijnen.  Randafwerking is daarom noodzakelijk. Dit kan met plakplinten of muurplinten.

PVC klik vloeren:

Een relatief nieuw product. Alle vloeren binnen de collectie zijn voorzien van een watervaste rigit core en een aangehechte ondervloer. Hierdoor is een ondervloer niet meer nodig. Een plastic folie dient wel geplaats te worden om de vrije werking van de vloer te garanderen.

Het kliksysteem maakt het leggen eenvoudig en foutloos. Ook deze vloeren behoren minimaal 8 mm vrije ruimte te hebben. Randafwerking met plakplinten of muurplinten is noodzakelijk. Voor flats en appartementen is er een -10Db ondervloer beschikbaar.

PVC verlijmde vloeren:

Ook wel dryback genoemd, is een vloersysteem die rechtstreeks op een egale dekvloer verlijmd wordt. Hiervoor is speciaal gereedschap nodig en dat maakt het doorgaans een klus voor de professionele vloerenleggers. Deze vloeren hebben geen vrije ruimte nodig, dus randafwerking is niet noodzakelijk. Muurplinten worden evengoed toch vaak toegepast omdat het een verrijking van het interieur is.